Дарения и контакти

Ще бъда безкрайно благодарен на дарение в избран от вас размер. Положил съм изключително много усилия, време и съм изчел безброй книги, научни изследвания, статии от световно известни специалисти и съм превел, категоризирал и обобщил информацията напълно безплатно и достъпно за всеки. Като символ на благодарност за положения труд, всяко дарение ще бъде използвано за развитието на този сайт и информацията в него.

Приемам дарения по следните начини:

  • Банков превод
  • Превод през куриерска фирма ЕКОНТ
  • Пощенски запис
  • ePay
  • От каса на EasyPay
  • PayPal
  • Крипто валути: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash

За начините на превод, изискващи лични данни, моля да се свържете с мен от формата по-долу.

За анонимен превод може да направите дарение в произволна криптовалута. Най-лесно в България това става през някой от следните бокери: crypto.bg, xchange.bg, cryptobank.bg, cix.bg, rgcoins.com.

Bitcoin (BTC) адрес: 1KGtFgc6EXcQKcwVP7c69awjiUFs1HoSRu
Ethereum (ETH) адрес: 0xcd0e14515bf0597ebb14fe64a79f85feb1a117a2
Litecoin (LTC) адрес: LLXFbxSBZskGJHDkSSZK3Pr6pfMjzC2seY
Bitcoin Cash (BCH) адрес: 1F3bUmCEBqqkmaNcg3wpM5R46Wbxf6z8K4

Връзка с автора

Името ми е Георги. Предпочитам комуникация “на ти”. Отговарям при първа възможност и само в работни дни. Уикендите не съм на компютър и си почивам. Понякога се забавям с отговор по няколко дни, защото съм доста зает и поддържам сайта в свободното си време. Винаги отговарям – рано или късно. Молбата ми е да сте кратки. Така вероятността да прочета и отговоря по-бързо рязко се покачва. Видя ли дълъг мейл, нямам физическото време да мина през него и да отговоря и отива отзад на опашката. Моля за конкретни въпроси, а не истории. Нямате идея как историите са 90% еднакви, а решенията не рядко нямат (пряко) отношение. Разберете ме, в “ударни” седмици ми пишат над 20-на нови човека + старите, на които отговарям от преди.

Моля, бъдете кратки и конкретни. Моля за конкретни въпроси, а не истории. В последно време нямам физически време за четене и отговаряне на дълги мейли. Над 90% от знанията ми са описани на сайта и могат да се прочетат.
Моля, ако информацията е полезна за вас, да обмислите дарение в произволен размер. Това ме мотивира да развивам сайта и да продължавам да помагам на всички нуждаещи се.

Ако желаете да разбирате за нови статии и страници, въведете своя email и натиснете бутона. Вашите данни никога няма да бъдат споделени с трети лица.