Дарения и контакти

Ще бъда безкрайно благодарен на дарение в избран от вас размер. Положил съм изключително много усилия, време и съм изчел безброй книги, научни изследвания, статии от световно известни специалисти и съм превел, категоризирал и обобщил информацията напълно безплатно и достъпно за всеки. Като символ на благодарност за положения труд, всяко дарение ще бъде използвано за развитието на този сайт и информацията в него.

Приемам дарения по следните начини:

  • Банков превод
  • Превод през куриерска фирма ЕКОНТ
  • ePay
  • От каса на EasyPay
  • PayPal (директно на strah@strahbg.com)
  • Крипто валути: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash

За начините на превод, изискващи лични данни, моля да се свържете с мен от формата по-долу.

За анонимен превод може да направите дарение в произволна криптовалута. Най-лесно в България това става през някой от следните бокери: crypto.bg, xchange.bg, cryptobank.bg, cix.bg, rgcoins.com.

Bitcoin (BTC) адрес: 1KGtFgc6EXcQKcwVP7c69awjiUFs1HoSRu
Ethereum (ETH) адрес: 0xcd0e14515bf0597ebb14fe64a79f85feb1a117a2
Litecoin (LTC) адрес: LLXFbxSBZskGJHDkSSZK3Pr6pfMjzC2seY
Bitcoin Cash (BCH) адрес: 1F3bUmCEBqqkmaNcg3wpM5R46Wbxf6z8K4

Връзка с автора

Името ми е Георги. Предпочитам комуникация “на ти”.

Нямам възможност да отговоря на всеки. Около 90% от историите и въпросите към мен се повтарят, а моите отговори са вече на сайта. Също така често на много от въпросите не може да бъде отговорено. Ако уважавате труда ми, изчетете целия сайт, преди да попитате. И страниците и статиите. Всеки личен отговор отнема време, което често предпочитам да прекарам в други дейности.

Не съм лекар и не мога да предвидя как ще ви се отрази дадено лекарство. Не съм психолог и не мога да разреша вашия личен проблем по мейл. Рядко мога да дам различен съвет от информацията, която вече съм споделил на сайта.

Разберете ме, в “ударни” седмици досега ми пишеха над 20 нови човека + старите, на които отговарям от преди. Поставете се на мое място и разберете, че това не е устойчив модел, който да продължава вечно. До голяма степен аз съм се възстановил, вече имам съвсем други приоритети в живота си и не искам да се връщам назад. Предоставил съм всичката тази информация напълно безплатно, коствало ми е невъобразимо много време и усилия, загубени ползи спрямо време за други дейности, разходи по разработка и поддръжка. С две думи: ако не отговоря, съвестта ми е чиста. 🙂

Над 90% от знанията ми са описани на сайта и могат да се прочетат. Запазвам правото си да не отговоря на всеки.
Ако желаете да разбирате за нови статии и страници, въведете своя email и натиснете бутона. Вашите данни никога няма да бъдат споделени с трети лица.