Контакти

От март 2021 година прекратявам възможността за връзка с мен и коментари под статиите за неопределено време. Ще бъдат блокирани без предупреждение и тези, които вече знаят e-mail-а, но ме ангажират ненужно.

Бях предупредил тук с червени букви, както и в статията „Защо (вече) не помагам онлайн“, че не желая да бъда безпокоен с въпроси, чиито отговори вече са в сайта. Въпреки това 90% от тях бяха именно такива. Молбата ми беше в краен случай да получа кратък и ясен въпрос. Вместо това, редовно ми пишеха хора, които:

  • искат от мен съвети онлайн
  • искат аз да реша техните (честно трудно решими) лични проблеми
  • искат от мен невъзможното
  • просто си изливат душата, разказват истории и явно не осъзнават колко е ценно времето ми

Уморих се през ден да обяснявам едно и също, както и неща, вече описани в сайта. Лошото е, че заради масата, ще пострадат и 10-те процента хора, които всъщност пишеха смислени неща. В някакъв момент ще измисля и решение за това, но сега съм уморен и си давам почивка.

Разберете ме – имам най-доброто желание да помогна, но се оказа, че много хора просто не уважават моето време, а то е на първо място за мен.

Дарение

Ако сте сметнали материалите в сайта за полезни и искате да направите дарение, може да го направите като изпратите произволна сума на някой от следните крипто адреси:

Bitcoin (BTC) адрес: 1KGtFgc6EXcQKcwVP7c69awjiUFs1HoSRu
Ethereum (ETH) адрес: 0xcd0e14515bf0597ebb14fe64a79f85feb1a117a2
Litecoin (LTC) адрес: LLXFbxSBZskGJHDkSSZK3Pr6pfMjzC2seY
Bitcoin Cash (BCH) адрес: 1F3bUmCEBqqkmaNcg3wpM5R46Wbxf6z8K4